Pluimveehouderij

Foto & video 2 reacties

Ganzen beschoten in Beverwijk

Nadat vorige maand in een weiland in Westwoud een weerloze koe werd doodgeschoten, richtten onbekenden deze week het vuur op enkele ganzen in Beverwijk. Een gans overleefde het niet, een soortgenoot raakte zwaargewond. Dichtbij.nl maakte een video.

Bekijk hier nog eens het fimpje van Dichtbij.nl over de doodgeschoten koe in Westwoud.

Laatste reacties

  • aarthamstra1

    zielig voor die gans? Of bedoelen we de overtreding . Als een meisje besneden word of uitgehuwelijkt noemen we dat een verijking van onze cultuur. Als er een voetballer neer
    geschopt word en hij trapt terug word hij levenslang geschorst. als een agent terug schopt een bloemetje.als je een insluiper mishandeld word moet je een schade vergoeding betalen. We janken om een dode gans. Als een mens in me kaar word geramt lopen we snel door . Om later in een op tocht onze afschuw te betuigen. Is er een dokter in de zaal

  • J@gertje

    En hier zullen wel weer kamervragen over gesteld gaan worden.
    Gelukkig hebben we daar i.i.g. de dierenpartij voor.

Of registreer je om te kunnen reageren.