Pluimveehouderij

Foto & video 5225 x bekeken 2 reacties

Kippen zorgen voor chaos op A28

Een gekantelde vrachtwagencombinatie met vleeskuikens heeft woensdagochtend urenlang de A28 bij Dwingeloo geblokkeerd (in noordelijke richting). De chauffeur raakte lichtgewond bij het ongeval. Een deel van de kippen overleefde het ongeluk niet.

De brandweer moest er aan te pas komen om de chauffeur uit zijn cabine te bevrijden. De vleeskuikens zijn - waar nodig - gevangen en weggebracht met een andere vrachtwagen. De dode dieren zijn geruimd. Het ongeluk gebeurde 's nachts rond 02.00 uur. Het duurde uren voordat de chaos was opgeruimd. Pas rond 10.00 uur werd de snelweg weer vrijgegeven. Bekijk hier een videoimpressie.

Laatste reacties

  • info387

    Moet dit nu zo lang de kop van de pluimveepagina zijn? Natuurlijk was het nieuws, maar laten we als agrariers onder elkaar niet de negatieve dingen op de voorgrond stellen. Zet er een mooie boerin neer met een breedborstig vleeskuiken in haar armen....

  • banpluim1

    helemaal met vorige reactie eens, dit is een nieuwssite, en alles wat ouder is dan een dag is geen nieuws meer, ik erger me al vanaf 6 april aan dit bericht. zet alles gewoon in gronologische volgorde, dan heb je iedere keer met inloggen het laatste nieuws vooraan staan

Of registreer je om te kunnen reageren.