Redactieblog

1320 x bekeken

Slagroom op de taart

Het BIG Challenge-pluimveeteam heeft al veel geld binnengehaald. Meer is welkom.

In de laatste Pluimveehouderij staat een artikel over BIG Challenge met de strekking dat ons financiële doel is gehaald. Inderdaad is dat deels waar. We zijn ruim over ons minimale bedrag heen gegaan. Er is €60.000 binnen aan donaties en toezeggingen en de teller staat gelukkig nog niet stil.

Promotie van de sector
Het laatste half jaar besteden alle teamleden veel tijd, energie en geld aan de voorbereiding voor Alpe d'Huzes. Denk aan reiskosten, tijd, mensen die we ter vervanging inhuren, materiaalkosten. Kosten die we onbaatzuchtig maken en betalen uit eigen portemonnee. Niet voor ons eigen gewin, maar voor de strijd tegen kanker en voor promotie van onze sector. Promotie die wij keihard nodig hebben. Net zo hard als wij als pluimveehouderij positieve promotie nodig hebben, heeft KWF geld nodig om de strijd tegen kanker te winnen. Daarom deze oproep aan alle pluimveehouders: geef naar vermogen en realiseer u dat het beter is om te geven dan te moeten ontvangen. Wij doen 6 juni als pluimveehouders mee aan Alpe d'HuZes en hopen dat onze deelname namens u is. Als dat zo is, laat dat dan blijken door ons te steunen met een donatie op onze Alpe d'HuZes-actiepagina.

Extraatje voor KWF
Voor de pluimveehouders die al gedoneerd hebben: bedankt voor uw donatie! Voor de anderen: kom op en steun ons. Laat uw donatie zijn als de slagroom op de taart die wij straks als sector aan KWF mogen aanbieden. Want voor een ziekte die één op de drie mensen treft, ook in uw omgeving, is het streefdoel nóóit gehaald. Uw geld is keihard nodig om van kanker een chronische ziekte in plaats van een dodelijke te maken. Het is écht mogelijk met onze steun.

Training
Nog een paar weken en dan is het zover. Het team is druk in training om er klaar voor te zijn. 11 mei hebben we in de Duitse Eifel een mooie training gehad met leuke klimmetjes en veel regen. 12 mei hebben we onze fietskleding opgehaald in Papendal tijdens de kick-off van Alpe d'HuZes 2013. Achter op ons shirt staan de grote sponsors van ons team. Sponsors die openhartig gedoneerd hebben. Nu bent u aan de beurt.

Foto

  • Slagroom op de taart
  • Slagroom op de taart
  • Slagroom op de taart

Of registreer je om te kunnen reageren.