Pluimveehouderij

Achtergrond

VIV Europe in het teken van duurzaam intensiveren

VIV Europe 2014, van 20 t/m 22 mei in Jaarbeurs Utrecht, staat in het teken van duurzaam intensiveren. Op de beursvloer zijn maar liefst 35 internationale innovaties te vinden.

Al vanaf 10 uur in de ochtend is de beursvloer van VIV Europe open. In tegenstelling tot eerdere edities van VIV Europe is er maar één centrale toegang tot VIV Europe 2014, maar dat is dan ook een heel bijzondere: het Centre Court. In een stijlvolle en sfeervolle omgeving worden alle bezoekers welkom geheten en kunt u uw pre-registratie inruilen voor een gratis toegangsbadge. Voor registratie ter plekke zijn bovendien aparte balies aanwezig. Bijzondere presentaties en activiteiten zijn de smaakmaker voor het beursbezoek. Zo toont de Innovation Gallery maar liefst 35 internationale innovaties. Nederland is hierbij uitstekend vertegenwoordigd. De innovaties uit de Gallery zijn uiteraard allemaal te vinden op de beursvloer.

Duurzaam intensiveren
Het centrale thema dat u op de gehele beurs terugvindt bij de deelnemers en in het inhoudelijke programma is Duurzaam Intensiveren. Dit onderwerp wordt in al zijn facetten behandeld. Denk aan fokkerij, voeding, diergezondheid, dierenwelzijn, afvalverwerking en energiebesparing. Wat zijn de trends en ontwikkelingen? Wat kunt u ermee en hoe richt u uw bedrijf toekomstgericht in?

Online inspiratie
VIV Europe heeft een website en een praktische online catalogus waar u alle informatie over de deelnemers, thema en programma's kunt vinden. Ga naar de website www.viveurope.nl voor een volledig overzicht van de aanbieders op uw vakgebied. Rechts op de weergegeven pagina ziet u een overzicht van het inhoudelijke programma tijdens VIV met pluimveegerelateerde onderwerpen.

Fabian Brockotter

Of registreer je om te kunnen reageren.