Pluimveehouderij

Achtergrond laatste update:22 feb 2012

Plannen Stolle en Plukon definitief rond

Plukon Food Group B.V. en de Stolle Groep hebben de afronding bekendgemaakt van de verkooptransactie van de Stolle bedrijven.

Plukon Food Group B.V. en de Stolle Groep maakten hun plannen in augustus 2011 bekend. Toen sloten ze een principeovereenkomst voor de samenvoeging van Friki Duitsland en de Stolle Groep. De vereiste toestemming van de mededigingsautoriteiten is inmiddels verkregen. Hiermee is ook de definitieve samenvoeging van Friki Duitsland en de Stolle Groep een feit.

 

Zowel de Stolle Groep als de Plukon Food Group produceren voorverpakte producten voor supermarktketens en pluimveevlees voor het foodservice segment en de voedingsmiddelenindustrie in Noord-West Europa. Gezamenlijk omvat de nieuwe groep circa 1,2 miljard euro omzet, meer dan 4.000 medewerkers en 13 productielocaties.

Of registreer je om te kunnen reageren.