Pluimveehouderij

Achtergrond laatste update:22 feb 2012

Eerste steen gelegd voor nieuwe broederij

De broers Herman en Wim ter Heerdt hebben symbolisch eerste (gedenk)steen gelegd van de nieuwe broederij van Broederij Ter Heerdt in Babberich (Gld.).

Zij deden dit op woensdag voor kerst tijdens de jaarlijkse oudejaarsborrel voor het personeel. De broederij wordt gerenoveerd en uitgebreid van 3 naar 9 miljoen legkuikens per jaar. Naar verwachting komen de eerste kuikens eind mei, begin juni uit de nieuwe broederij.

 

Herman en Wim ter Heerdt vormden jarenlang de directie van de broederij die hun vader Willem in 1935 oprichtte. Sinds 2003 is Symen van der Velde algemeen directeur en in 2007 volgden de neven Chiel (zoon van Wim) en Niek (zoon van Herman) hun vaders op als commercieel, respectievelijk technisch directeur.

Of registreer je om te kunnen reageren.