Pluimveehouderij

Achtergrond

Schuif verwijdert strooisel

Strooisel onder volière-rijen verwijderen gaat makkelijk met de strooiselschijf van Farmer Automatic.

Farmer Automatic Nederland bv heeft een strooiselverwijderingssysteem ontwikkeld dat de pluimveehouder veel handwerk kan besparen. De strooiselschuif kan onder één of meerdere rijen van een volièresystemen (ook andere dan van Farmer Automatic) gemonteerd worden, afhankelijk van de stalbreedte en het aantal systeemrijen. De strooiselschuif is geschikt voor stallen tot 145 meter lengte.

De strooiselschuif van Farmer Automatic is er in een enkelwerkende en in een dubbelwerkende uitvoering. De strooiselschuif wordt geleverd met sensoren en een besturingskast voor de regeling. De besturing kan worden gekoppeld aan de mestbanden om strooiselverwijderen gelijktijdig met het mestdraaien te laten plaatsvinden.

Op de site van Farmer Automatic is een film van de strooiselschuif in werking te zien.

Farmer Automatic Nederland bv, Nunspeet (Gld)
• tel. (0341) 76 00 45
• e-mail:info@farmerautomatic.nl
• internet: www.farmerautomatic.nl

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.