Pluimveehouderij

Achtergrond

Meer en betere kuikens met MaxiChick

Voedingsadditief MaxiChick verbetert bevruchting, uitkomst en kuikenkwaliteit.

Met het voedingsadditief MaxiChick wil DSM Nutritional Products tegemoetkomen aan de minder goede productiviteit in de vermeerderingssector de laatste jaren als gevolg van lagere bevruchtings- en uitkomstresultaten.

Mixichick zorgt voor betere bevruchtings- en uitkomstresultaten. Dat zorgt voor vier kuikens per moederdier extra. Ook verbetert Mixichick de kuikenkwaliteit.

Maxichick omvat Carophyll Rood, Romivix Hy.D en een aangepast advies voor vitamines en sporenelementen in foktoomvoeders. Carophyll Rood (canthazanthine) heeft een positief effect op de spermakwaliteit van hennen en fungeert als antioxidant bij de ontwikkeling van het embryo en het kuiken. Rovimix Hy.D, een biologisch méér actieve vorm van vitamine D3 levert een hoger uitkomstpercentage op. Het advies voor vitamines (met namen vitamine D3) en sporenelementen is aangepast op de ontwikkelingen in de genitica van vleeskuikenouderdieren.

DSM Nutritional Products, Deinze (België)
• tel. (0032) 93 81 12 20
• e-mail: marketing.dnpe@dsm.com

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.