Pluimveehouderij

Achtergrond

Watter desinfecteert duurzaam

Watter heeft een machine ontwikkeld waarmee op locatie uit water en zout een krachtig desinfectiemiddel is te produceren.

De Watter-desinfectiemachine gebruikt de techniek van anodische oxidatie of ’elektrodiafragmalyse’, een techniek afkomstig uit het Sovjet-ruimtevaartprogramma.

Succes in pluimveesector

Watter meldt in de pluimveesector goede resultaten op enkele vleeskuikenbedrijven en inmiddels ook in een broederij als vervanger van formaline, voor het ontsmetten van oppervlakten (wanden en vloeren). Het product blijkt ook effectief biofilm te verwijderen uit een drinkwaterleiding op een pluimveebedrijf, zo heeft een test van Watter uitgewezen. Daarmee kan het de groei van schadelijke bacteriën zoals E.coli en salmonella beperken.

Net zo effectief als chloor of bleek

Het desinfectiemiddel van Watter is niet giftig, pH-neutraal, milieuvriendelijk, zeer effectief, goedkoop, makkelijk en veilig toe te passen. Watter-desinfectiemiddel is biologisch afbreekbaar en minstens zo effectief als chloor of bleekmiddel.

Watter bv
Emmen (Dr)
tel. (0591) 85 36 68
e-mail: info@watter.nl
www.watter.nl

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.