Pluimveehouderij

Achtergrond 743 x bekeken

Fijnstoffilter ION+

Het fijnstoffilter ION+ werkt met de technologie van positieve ionisatie.

Het fijnstoffilter ION+ van Jansen Poultry Equipment heeft diverse positieve kenmerken: lage operationele kosten, is energiezuinig, onderhoudsarm, toepasbaar bij alle diercategorieën (leghennen, vleeskuikens, kalkoenen), niet brandgevaarlijk (wel hoge spanning, maar lage ampères), geen ozonproductie en een minimale CO2-uitstoot. Het afgevangen stof is bovendien onschadelijk en kan met de mest worden afgevoerd.

Jansen Poultry Equipment introduceerde het fijnstoffilter ION+ tijdens de LIV in Venray (L). Met de ION+ speelt de Barneveldse leverancier van stalinrichtingen in op de aangescherpte regelgeving op het gebied van fijnstof dat agrarische ondernemers verplicht maatregelen te treffen om de fijnstofuitstoot te verminderen.

Het Jansen ION+-fijnstoffilter is ontwikkeld door ENS Europe in Gassel (N-B) in samenwerking met de Technische Universiteit Delft en wordt exclusief door Jansen Poultry Equipment geproduceerd en op de markt gebracht.

Het fijnstoffilter ION+ komt in aanmerking voor een subsidieregeling tot 60 procent. Het wordt gecertificeerd, voldoet aan de Europese richtlijnen en heeft half maart een BWL-nummer toegekend gekregen, met een verwacht fijnstofreductierendement van meer dan 70 procent.

Jansen Poultry Equipment
Barneveld (Gld)
tel. (0342) 42 70 00
e-mail: info@jpe.org

internet: www.jpe.org

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.