Pluimveehouderij

Achtergrond 1012 x bekeken

ASW-PIR FR-isolatieplaten

ASW-PIR FR-isolatieplaten zijn brandwerend en isoleren uitstekend, meldt de leverancier.

Leverancier van dak- en isolatiematerialen Bouwimpex introduceert de nieuwe brandwerende ASW-PIR FR-isolatieplaten. De isolatieplaten hebben een zeer hoge isolatiewaarde (lambda-waarde 0,023 W/mK). Bovendien hebben de platen goede brandwerende eigenschappen (brandklasse B-S2-DO). Ze zijn ook drukvast (30-35 kg/m3).

De ASW-PIR FR isolatieplaten zijn gemaakt van HCFK-vrij PIR-hardschuim en hebben een uitzonderlijke celstructuur. Ze zijn leverbaar van 25 tot 80 mm dikte in elke projectmaat. Ze zijn voorzien van een tweezijdige stucco-aluminiumfolie met een witte zichtzijde.

Bouwimpex bv
Barneveld (Gld)
tel. (0342) 42 02 33
e-mail: sales@bouwimpex.nl
internet: www.bouwimpex.nl

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.