Pluimveehouderij

Achtergrond

Multiflex Elevator

De Multiflex Elevator van Jansen Poultry Equipment brengt eieren van meerdere niveaus op een dwarsband.

De eierlift Multiflex Elevator van Jansen Poultry Equipment kan de hoogteverschillen eenvoudig overbruggen. Door de ongecompliceerde werking is de storingsgevoeligheid zeer laag. Door toepassing van drie gepatenteerde onderdelen is minimaal onderhoud nodig. De patenten betreffen de ovale vorm van het eierdraagprofiel, de overname en de uitdrijfplaat, onderdelen die kneus, breuk en verontreiniging minimaliseren.

Modulaire opbouw

De Multiflex Elevator is geschikt voor bandbreedtes van 120, 250, 400, 500 en 600 mm en heeft een maximum capaciteit van 35.000 eieren per uur. Door de modulaire opbouw is de Multiflex Elevator geschikt voor elke afstand tussen toevoerbanden van 500 tot 1.500 mm met tussenstappen van 100 mm. Het aantal invoerunits (eierbanden) is maximaal zes.

Solide en uitwisselbaar

De Multiflex Elevator heeft een solide constructie van verzinkte Sendzimir-plaat en polythyleen kunststof en is uitwisselbaar met alle systemen.

Jansen Poultry Equipment
Barneveld (Gld)
tel. (0342) 42 70 00
e-mail: info@jpe.org
internet: www.jpe.org.

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.