Pluimveehouderij

Achtergrond

Abonnement op FarmManager

Fancom biedt sinds januari 2011 al zijn FarmManager-managementsoftware aan in de vorm van een abonnement.

Het abonnement op FarmManager van Fancom bestaat uit jaarlijkse licentiekosten al dan niet aangevuld met een aantal diensten. Deze diensten kunnen variëren van het ontwerpen van een passende data-infrastructuur, het up-to-date houden van de software tot en met het optimaliseren van de bedrijfsprocessen.

De gebruiker geeft hiermee de zorg voor de data die zijn bedrijf draaiende houden in handen van professionals. De gebruiker komt niet voor onverwachte uitgaven te staan en kan altijd beschikken over de laatste versie van de managementsoftware met de nieuwste functionaliteiten. De helpdesks zorgen voor ongelimiteerde ondersteuning. Fancom bewaart een backup van de configuratie, zodat de gebruiker kan terugvallen op zijn uitgangssituatie.

Fancom
Panningen (L)
tel. (077) 306 96 00
e-mail: fancom@fancom.com
internet: www.fancom.com

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.