Pluimveehouderij

Achtergrond 301 x bekeken

VLT Agro Drive regelt driefaseventilator

De VLT Agro Drive is een efficiënte traploze toerentalregeling voor driefaseventilatoren.

De VLT Agro Drive van Vostermans Ventilation zorgt onder alle omstandigheden voor een optimaal stalklimaat, aangezien het toerental van de driefaseventilator exact op de behoefte van de gebruiker kan worden aangepast. De traploze toerentalregeling is gebaseerd op een 0-10V-ingangssignaal. Lagere motortemperaturen zorgen voor een langere levensduur, minder onderhoud en een hogere bedrijfszekerheid en een sterk verminderd energieverbruik.

Om energie te besparen, ook voor het regelen van de ventilatoren, introduceerde Vostermans Ventilation enkele jaren geleden met veel succes, de eenfasefrequentieregelaar Frelink-4f. De VLT Agro Drive is hierop een aanvulling.

Vostermans Ventilation bv, Venlo
• tel. (077) 389 32 32
• internet: www.vostermans.com

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.