Pluimveehouderij

Achtergrond

Online legstallen managen

Fancom heeft op de Landbouwvakbeurs in Den Bosch FarmManager For Layers geïntroduceerd.

FarmManager For Layers is een compleet nieuw managementprogramma voor leghennenhouders dat continu online de belangrijkste prestatie-indicatoren van een legstal registreert (zoals legpercentage, eiergewicht, eiermassa, voerconsumptie, voer per ei en voerconversie). FarmManager for Layers brengt bovendien de actuele situatie overzichtelijk in beeld.

Het programma FarmManager for Layers, dat op twee plaatsen intensieve testen doorstaat, combineert de actuele gegevens uit de klimaat-, voer-, weeg- en telcomputers in de stal en vergelijkt deze gegevens met de kengetallen volgens de norm, het bedrijfsgemiddelde of het groepsgemiddelde.

Met het managementprogramma FarmManager For Layers kan een legpluimveehouder sturen op een optimale balans tussen voergift, klimaat en eierproductie voor een maximale productie met minimale kosten, gezonde dieren en minimale milieubelasting.

Fancom bv, Panningen
• tel. (077) 306 96 00
• internet: www.fancom.nl

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.