Pluimveehouderij

Achtergrond 403 x bekeken

IJsfabrikant wint Good Egg Award

IJsfabrikant Ben & Jerry’s heeft in Parijs de Good Egg Award overhandigd gekregen.

Deze onderscheiding werd uitgereikt door de organisatie Compassion In World Farming (CIWF). Met de prijs krijgt het ijsmerk erkenning voor haar inspanningen op het gebied van dierenwelzijn en in het bijzonder voor het feit dat ze vrije uitloop eieren en producten gebruiken.

De Good Egg Award erkent en beloont producenten, fabrikanten, food service, retailers en overheidsinstanties voor het werken op een duurzame en verantwoorde manier.

„We zijn ontzettend blij dat we de Good Egg Award hebben gewonnen. Het is erg belangrijk voor ons om te weten dat de kippen die de eieren leggen, die wij in ons ijs gebruiken, onder de best mogelijke condities leven. Het is geweldig om daar erkenning voor te krijgen”, aldus Ilaria Ida, Ben & Jerry’s European Social Mission Manager.

Eerder dit jaar mocht Ben & Jerry’s al de Good Dairy Award in ontvangst nemen, vanwege het duurzame zuivelprogramma Caring Dairy, dat Ben & Jerry’s in 2003 startte.

Of registreer je om te kunnen reageren.