Pluimveehouderij

Achtergrond

Cursus ‘Voetzoollaesies bij vleeskuikens’

Cursus is vóór 1 november verplicht om in aanmerking te komen voor de subsidie 'Verbetering dierenwelzijn'.

Voor de subsidie ‘Verbetering dierenwelzijn’ voor vleeskuikens is het verplicht om nog dit jaar een cursus ‘Voetzoollaesies bij vleeskuikens’ te volgen. Vleeskuikenhouders die deze subsidie hebben aangevraagd kunnen zich voor deze eendaagse cursus tot 1 november 2011 inschrijven bij Cursuscentrum Dierverzorging Barneveld.

Een voorwaarde om in aanmerking te komen voor deze subsidie is het succesvol afronden van de cursus. Op dit moment voldoen nog niet alle aanvragers van de subsidie aan deze voorwaarde. Als ze de cursus dit jaar niet volgen, ontvangen ze geen subsidie voor ‘Verbetering dierenwelzijn’. Daarom is het belangrijk dat zij zich vóór 1 november inschrijven.

De cursus ‘Voetzoollaesies bij vleeskuikens’ wordt gegeven door Cursuscentrum Dierverzorging Barneveld. Meer informatie of inschrijven via tel. (0342) 406 555 en/of e-mail: info@cursuscentrum.nl.

Of registreer je om te kunnen reageren.