Pluimveehouderij

Achtergrond 3 reacties

Contractprijs vleeskuikens omlaag

Laatste reacties

 • no-profile-image

  boerke

  ik weet niet of jullie nog wat kunnen verdienen, maar de varkensboeren al lang niet meer, als het overleg met de retail niks opleverd verwacht ik volgende week harde acties. steun is dan van harte welkom, de tijd van alleen praten is voorbij. en de lage prijzen voor land en tuinbouwproducten zie ik niet allen bij varkensvlees

 • no-profile-image

  Tommie

  We houden de moed er in. Ik verwacht dat pluimveevlees weer snel hersteld. Slachterijen weten heel goed dat vleeskuikenshouders heel snel de productie terug kunnen schroeven. En dan is er zo weer te kort. En daar hebben ze een hekel aan. Dus dit is een klein dipje en met 2 weken weer vol gas naar boven!

 • no-profile-image

  boerke

  dat zijn goede berichten voor de pluimveehouders

Of registreer je om te kunnen reageren.