Pluimveehouderij

Achtergrond 309 x bekeken

Carlos de Magalhães

Carlos de Magalhães is sinds 1 december 2010 de exclusieve agent voor Kuhl in Europa, Afrika en het Midden-Oosten.

Carlos de Magalhães (53) is sales director bij TripleLima bv in Wassenaar (Z-H).

Het Amerikaanse Kuhl is producent van industriële wassers voor diverse agro-food industrieën waaronder de pluimvee-industrie.

Carlos de Magalhães begon zijn carrière in 1985 bij broedmachinefabrikant Pas Reform in Zeddam. Van 1986 tot 1995 werkte hij bij Moba in Barneveld, daarna was hij 12 jaar sales director bij Salmet Poultry Equipment in Wassenaar. Van april 2008 tot en met juni 2009 werkte hij als sales manager en leider van het verkoopteam bij Prinzen bv in Aalten (Gld), van augustus 2009 tot en met november 2010 als business development manager de groep EHS (Moba, Diamond en Ovopro).

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.