Pluimveehouderij

Achtergrond

Jeroen Gruwel

Vrachtwagenchauffeur Jeroen Gruwel van eierhandel Gebr. Van Beek is uitgeroepen tot Fitste Chauffeur van Nederland.

Jeroen Gruwel (28) is sinds ruim vijf jaar vrachtwagenchauffeur bij eierhandel Gebr. Van Beek in Wehl (Gld). Op het eind juli 2010 gehouden Truckstarfestival in Assen bleek hij de fitste van 105 chauffeurs die meededen aan een test waarbij body mass index (BMI), buikomvang en bloeddruk werden gemeten.

Als prijs kreeg Jeroen Gruwel van Gezond Transport en het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen (NISB) een Wii sports-pakket.

Jeroen Gruwel wil graag fit blijven. Daarom eet hij dagelijks fruit en neemt hij zijn lunch en avondeten van huis mee en vermijdt hij snoep en fastfood. Gruwel heeft vanwege zijn wisselende roosters (hij werkt om de week ’s nachts en overdag) voor sporten nauwelijks tijd.

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.