Pluimveehouderij

Achtergrond 589 x bekeken

Inge Reijrink

Dr. ir. Inge Reijrink heeft op 30 juni 2010 haar doctorstitel behaald bij Wageningen UR nadat ze met succes haar PhD-proefschrift had verdedigd.

Het proefschrift dat Inge Reijrink (29) op 30 juni 2010 verdedigde heeft als (vertaalde) titel: ’Opslag van broedeieren – effecten van opslag en vroege broedcondities op broedeikarakteristieken, embryo-ontwikkeling, broeduitkomsten en kuikenkwaliteit’.

Inge Reijrink studeerde aan Wageningen UR Zoötechniek met als specialisaties Gezondheidsleer en Reproductie, en Agrarische Bedrijfseconomie. In 2005 begon ze als junior onderzoekster op de onderzoeksafdeling van HatchTech Incubation Technology in Veenendaal (U).

Het vierjarige PhD-project van Inge Reijrink was een samenwerking tussen het departement Adaptatiefysiologie van Wageningen UR en Hatchtech. De onderzoeksafdeling van HatchTech, waar Inge Reijrink sinds 2005 werkt als Researcher, en het departement Adaptatiefysiologie zullen gezamenlijk onderzoek voortzetten om het broedproces en de broedcondities te optimaliseren.

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.