Pluimveehouderij

Achtergrond 734 x bekeken

Bart Jan Krouwel

Bart Jan Krouwel is per 1 juli 2010 officieel benoemd tot voorzitter van het Productschap Pluimvee en Eieren (PPE).

Half mei 2010 werd Bart Jan Krouwel (63) unaniem voorgedragen door het PPE-bestuur (persbericht over voordracht Bart Jan Krouwel). De voordracht van Bart Jan Krouwel is nu bekrachtigd door de benoeming door de Kroon, zo melden de productschappen PVE in een persbericht van 14 juli 2010 (persbericht over officiële benoeming Bart Jan Krouwel).

De benoemingstermijn loopt van 1 juli 2010 tot en met 31 december 2011. Daarna start een nieuwe tweejaarsperiode.

Bart Jan Krouwel is medeoprichter en destijds de eerste directeur van de Triodos Bank en was een van de internationale directeuren van de internationale milieuorganisatie Green Cross International. Vanaf 1996 tot begin 2009 was Bart Jan Krouwel onderdirecteur van Rabobank Nederland in de functie van Hoofd van het Directoraat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Nu is Bart Jan Krouwel zelfstandig commissaris/toezichthouder, bestuurder en adviseur bij verschillende bedrijven en organisaties.

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.