Pluimveehouderij

Achtergrond 368 x bekeken

Gerrit Jacob Arissen

Oud-PPE-secretaris Gerrit Jacob Arissen is op 1 juni 2010 overleden.

Gerrit Jacob Arissen, melkveehouder, trad in 1974 in dienst bij het Productschap voor Pluimvee en Eieren (PPE) in toen nog Zeist als hoofd van de afdeling in- en uitvoer. Hij deed dit na afronding van zijn studie economie aan de toenmalige Economische Hogeschool in Rotterdam, een studie waar hij op 33-jarige leeftijd aan begon. In 1980 werd Gerrit Jacob Arissen benoemd tot secretaris van het PPE. Nadat in 1992 de samenvoeging van de secretariaten van het PPE en het Productschap voor Vee en Vlees (PVV), waaraan hij had bijgedragen, was afgerond, werd Gerrit Jacob Arissen algemeen secretaris van beide schappen. In 1995 ging hij met de vut.

Gerrit Jacob Arissen is op 5 juni 2010 in Bilthoven begraven. Hij werd 75 jaar.

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.