Pluimveehouderij

Achtergrond 1 reactie

Pluimveevleessector wil overleg met VWA

De pluimveevleessector wil binnenkort met de Voedsel en Waren Autoriteit (VWA) om tafel om te overleggen over het sneller verkrijgen van exportcertificaten.

Die certificering verloopt niet soepel genoeg volgens de sector. "Het is van groot belang voor de sector dat de VWA snel exportcertificaten afgeeft. Rusland kan ineens andere eisen stellen aan de import van pluimveeproducten en zijn grenzen sluiten als exporterende landen daar niet aan kunnen voldoen. De VWA moet snel in kunnen spelen op de Russische eisen", stelde voorzitter Jan Odink van de Vereniging van de Nederlandse Pluimveeverwerkende Industrie gisteren op de vergadering van de Sectorcommissie Pluimveevlees van het Productschap Pluimvee en Eieren.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    M

    Zal wel is een keer tijd worden ja!!!

Of registreer je om te kunnen reageren.