Pluimveehouderij

Achtergrond

Wasmachine voor Eggs Cargo Systeem

Voor het eiertransportsysteem Eggs Cargo Systeem van Twinpack komt er een wasmachine.

Twinpack bv in Barneveld en Mafo bv in Almelo gaan samenwerken bij de ontwikkeling en verkoop van wasmachines voor pallets en dividers van het gepatenteerde eiertransportsysteem Eggs Cargo Systeem van Twinpack.

Twinpack en Mafo gaan de te ontwikkelen wasmachines modulair aanbieden, zodat de levertijd kort is, de prijs laag en de gebruiker de machine naar eigen inzicht kan samenstellen. Een van de modules is een robotarm die zowel de pallets als de dividers volautomatisch in de machine kan brengen en ze na het wassen weer volautomatisch kan opstapelen.

De wasmachines voor het Eggs Cargo Systeem worden zo gebouwd dat ze ook geschikt zijn voor het wassen van de wasbare onderdelen van eiersorteermachines.

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.