Pluimveehouderij

Achtergrond

Beter legvoer dankzij Inno-Feed

Coppens diervoeding heeft het Inno-Feedconcept ingezet voor verbetering van de legvoeders.

Coppens diervoeding heeft door een aanpassing van het productieproces van de fabriek in Helmond de kwaliteit van de legpluimveevoeders verbeterd. Coppens noemt de nieuwe productiewijze van zijn diervoeders het Inno-Feedconcept. Door gebruik te maken van een walsenstoel kan Coppens een betere structuur en een constantere kwaliteit van zijn legvoeders waarborgen. Daarnaast heeft Coppens door nieuwe inzichten en ervaringen met Supermais-voeders, Verando-voeders en diverse SpeCo’s kunnen overstappen op een vernieuwd legassortiment. Voor de nieuw ontwikkelde legvoeders (LegCo Vital, LegCo Optima en LegCo Balans) zijn speciale startvoeders gemaakt.

Kalkoenen en vleeskuikens - Bij kalkoenenvoeders leidde het Inno-Feedconcept tot de ontwikkeling en introductie van Inno-Tur-voeders en bij vleeskuikens tot de ontwikkeling en introductie van StruCo- en Sprint-voeders.

Coppens diervoeding
Helmond (N-B)
• Tel. (0492) 53 16 00
• internet: www.coppensdiervoeding.nl

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.