Pluimveehouderij

Achtergrond

Jan Wolleswinkel

Jan Wolleswinkel is herbenoemd tot plaatsvervangend voorzitter van het Productschap voor Pluimvee en Eieren (PPE).

De herbenoeming van NOP-voorzitter Jan Wolleswinkel tot plaatsvervangend PPE-voorzitter geldt voor de zittingsperiode 2010-2011. De herbenoeming vond plaats in de PPE-bestuursvergadering op 11 februari 2010.

Tot er een opvolger is gevonden voor de per 1 januari 2010 opgestapte Jos Ramekers neemt Jan Wolleswinkel het PPE-voorzitterschap waar. Wolleswinkel was al plaatsvervangend PPE-voorzitter (vanuit de ondernemersorganisaties) in 2008. R.J. Gijsen, net als Wolleswinkel vice-voorzitter van het PPE, was in 2009 plaatsvervangend PPE-voorzitter (vanuit de werknemersorganisaties).

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.