Pluimveehouderij

Achtergrond 1121 x bekeken

Hans van Sleeuwen

J.A. (Hans) van Sleeuwen is sinds 1 januari 2010 international business manager bij Broederij ter Heerdt bv in Zevenaar (Gld).

Hans van Sleeuwen (47) is in zijn functie van international business manager bij Broederij ter Heerdt verantwoordelijk voor alle internationale activiteiten en contacten, waarbij de focus voorlopig voornamelijk ligt op Broederij ter Heerdts Duitse dochteronderneming Hühnerhof Siemers GmbH.

Hans van Sleeuwen was de afgelopen acht jaar bij legpluimveefokbedrijf ISA in Boxmeer als area manager Europa verantwoordelijk voor de verkoop van legouderdieren van ISA in Europa. Daarvoor werkteHans van Sleeuwen gedurende 11 jaar bij Isacom in Boekel, de toenmalige verdeler van Isabrown in de Benelux.

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.