Pluimveehouderij

Achtergrond 665 x bekeken 1 reactie

Wilco van de Kuilen

Wilco van de Kuilen is sinds september 2010 opfokbegeleider bij Verbeek’s Broederij en Opfokbedrijven in Renswoude (Utr).

Het werkgebied van Wilco van de Kuilen (21) bij Verbeek’s Broederij en Opfokbedrijven wordt Midden- en Oost-Nederland.

Wilco van de Kuilen studeerde Dier & Veehouderij aan de Christelijke Agrarische Hogeschool in Dronten. Tijdens zijn studie liep hij bij Verbeek een halfjaarsstage, gericht op het opfokken van leghennen.

Foto

Administrator

Eén reactie

 • no-profile-image

  ilias

  Dag wilco,
  Ik ben bezig in mijn eigen land een bedrijfje op te zetten gericht op het opfokken van leghennen. Ik heb via internet wat informatie gelezen maar het is waarschijnlijk onvoldoende om hiermee een bedrijfje te kunnen starten. Ik zou graag bij jullie praktijk ervaring willen doen om mee te kijken hoe dit proces van opfokken in zijn werk gaat. Of informatie die mij kan helpen om zo iets op te zetten via een cursus/opleiding.

  Uw reactie zie ik met veel belangstelling tegemoet.

  Mvg,

  Ilias

Of registreer je om te kunnen reageren.