Pluimveehouderij

Achtergrond 324 x bekeken

Bezoekersmiddagen reductietechnieken fijnstof

Wageningen UR Livestock Research organiseert bezoekersmiddagen over reductietechnieken van fijnstof.

Wageningen UR Livestock Research organiseert de komende weken zes bijeenkomsten waarbij pluimveehouders de technieken voor het reduceren van de emissie van fijnstof in de praktijk te zien krijgen. Het betreft pluimveebedrijven waar die technieken in de praktijk worden getest.

Data en technieken

De WUR-ASG bezoekersmiddagen reductietechnieken fijnstof zijn op 22 november in Kessel (L) (techniek: ionisatie), op 1 december in Aalten (Gld) (techniek: droogfilterwand), op 8 december in Ospel (L) (techniek: biodbed), op 14 december in Oirlo (L) (techniek: ionisatie uitgaande ventilatielucht), op 16 december in Bladel (N-B) (techniek: waterwasser) en op 21 in St. Anthonis (L) (techniek: oliefilm).
Meer informatie is te vinden op de website www.livestockresearch.wur.nl (rechtsonder op de pagina onder ’Agenda’). Geïntereseerden moeten zich ook via die site aanmelden en krijgen vervolgens het adres van de bezoekersdag die ze willen bezoeken.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.