Pluimveehouderij

Achtergrond

Week 36: slachtkip NOP +1 cent

Net als twee weken geleden verhoogt de NOP de slachtkippennoteringen met een cent. Vorige week was het de beurt aan Deinze om zijn slachtkippennoteringen met een cent te verhogen, maar Deinze laat ze nu weer onveranderd. Pluimveebeurs Barneveld houdt zich al deze weken nog altijd koest.

Hiermee lijkt de markt voor uitgelegde hennen maar langzaam uit de zomerslaap te ontwaken. Vorig jaar in deze zelfde week plusten alle slachtkippennoteringen met 3 cent. Daarmee zitten NOP en Deinze nu nog maar 1 cent boven vorig jaar en Pluimveebeurs Barneveld ligt zelf gelijk met precies een jaar geleden.

De slotzin van vorige week kan herhaald worden: Het wachten is nu op meer 'spektakel'.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.