Pluimveehouderij

Achtergrond 369 x bekeken

Mengpomp Glavitech

De wateraangedreven mengpompen van Glavitech zijn vooral succesvol op gebieden waar de standaard kunststof mengpompen (bijvoorbeeld bij mengen van agressieve chemische stoffen) het op termijn niet volhouden.

De Glavitech-pompen kunnen zowel horizontaal als verticaal worden gemonteerd. Met minimaal drukverlies in aanvoerleiding, zodat het gemixte product tot meer dan 200 meter horizontaal en 7 meter verticaal kan worden afgeleverd.

De mengverhouding van de wateraangedreven pompen is zeer eenvoudig en nauwkeurig verstelbaar, zelfs terwijl de mengpomp in werking is. Door het gepatenteerde ontwerp met een variatie van minder dan 1 procent, zo meldt Glavitech.

De Glavitech-mengpomp bevat een minimaal aantal bewegende onderdelen, wat de betrouwbaarheid verhoogt en een levenslange ongestoorde werking van de mengpomp oplevert.

De Glavitech-mengpomp is leverbaar in drie capaciteiten: 20, 36 en 75 liter per minuut. Ook zijn dubbele en driedubbele uitvoeringen leverbaar voor het mengen van twee of drie producten tegelijk.

Glavitech bv
Nijverheidsweg 8, 3251 LP, Stellendam
tel. (0187) 49 15 33, fax (0187) 49 35 99
e-mail: info@glavitech.com
internet: www.glavitech.com

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.