Pluimveehouderij

Achtergrond

FarmManager for Broilers

De analysesoftware FarmManager for Broilers geeft inzicht in de prestaties van de vleeskuikens en in mogelijkheden die te verbeteren.

Farmmanager for Broilers neemt niet alleen automatisch de uitvalgegevens over uit de klimaatcomputers van alle stallen, het biedt vleeskuikenhouders ook de mogelijkheid om de uitval te rubriceren in vijf verschillende categorieën. Dit maakt het gemakkelijk om de informatie van de verschillende rondes of stallen met elkaar of met kengetallen en/of normen te vergelijken en/of te analyseren aan de hand van de andere prestatie-indicatoren van de stal zoals groei, voer- en wateropname en activiteit.

FarmManager for Broilers is een add-on op het FarmManager-managementprogramma van Fancom.

Fancom bv
Industrieterrein 34, 5981 NK, Panningen
Anja Theeuwen, tel. (077) 306 96 00
e-mail: atheeuwen@fancom.com
internet: www.fancom.com

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.