Pluimveehouderij

Achtergrond 617 x bekeken 1 reactie

Henk van Manen

Henk van Manen is sinds 1 juli 2009 bedrijfsleider bij Broederij Torsius in Putten (Gld).

Henk van Manen (50) heeft voorafgaand aan zijn indiensttreding bij Broederij Torsius al een lange broederijcarrière doorlopen. Hij begon op 14-jarige leeftijd als vakantiehulp bij Rotshuizen bv in Wolfheze (Gld). Daar werkte Henk van Manen tot 1987 met (opfok)grootouderdieren leg van Shaver/Lohman. Daarna werd Henk van Manen assistent-broedmeester bij Gert van Putten, later overgenomen door Verbeek’s Broederij, waar hij de afgelopen 8 jaar broedmeester was.

Foto

Administrator

Eén reactie

 • no-profile-image

  Frank

  Heouwe jonge,

  Volgend jaar mee vissen op Hitra?!!!
  Alles is al geboekt begin juni. Je hoeft alleen maar ja te zeggen en je kan mee! Begin juni.

  Groet twee oud collegea

Of registreer je om te kunnen reageren.