Pluimveehouderij

Achtergrond 201 x bekeken 3 reacties

Pluimveevoer wordt duurder

JUNI 2009 - De vorige maand gingen de prijzen van pluimveevoeders nog iets omlaag. Hoogstwaarschijnlijk blijft dit de laatste prijsdaling van het jaar.

De huidige ontwikkelingen op de grondstoffenmarkt zijn van dien aard dat we eerder aan prijsstijgingen zullen moeten denken de komende maanden. De prijsverhoging van de pluimveevoeders kan, afhankelijk van de verdere marktontwikkelingen, oplopen tot €2,00 per 100 kg.

• Meer in nummer 8 (26 juni 2009) van Pluimveehouderij

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  gerrit

  Goed voor de quote notering van onze dorpsgenoot

 • no-profile-image

  Pluimveebedrijf 't Vemde b.v.

  Wordt het net een keer tijd dat dit artikel wordt aangepast. Het is nu eind augustus, en de tarwe prijzen zakken hard en zoals de verwachting luid is de mais oogst ook zeer goed. De meeste voerfabriekanten zakken nu al met € 0,40 tot € 0,90 per 100 kilo voer.

 • no-profile-image

  voerprijs

  De voorspelling van hogere voerprijzen komt zeer vreemd over, nu de markt gekonfronteerd wordt met snel dalende voerprijzen.
  Voerprijs weet dat het aangeboden voer in prijs in enkele weken tijd zo een aantal centen per kilo's goedkoper is aangeboden.
  Maar voerprijs weet ook dat er voerfabrieken zijn, die de voerprijs niet laten zaken. En dat dit onterecht doorwerkt in een te hoge notering op deze site.

Of registreer je om te kunnen reageren.