Pluimveehouderij

Achtergrond

Armatuur Agriled Blue met vanglicht

In de armatuur Agriled Blue van Agrilight is een led-vanglicht geïntegreerd.

In de armatuur Agriled Blue van Agrilight zitten zes powerled-lampen die zorgen voor een monochromatisch blauw licht dat fungeert als vanglicht.

In de Agriled Blue zit ook een spaarlamp. Daardoor is het niet langer nodig twee armaturen separaat te installeren, wat een aanzienlijke winst in tijd en installatiekosten oplevert. Ook schoonmaken van één in plaats van twee armaturen gaat sneller.

De in de Agriled Blue gebruikte led-technologie zorgt voor een prettige verlichting, zo meldt Agrilight. Dankzij de plaatsing van de power­led-lampen treedt bij inkijk in de armatuur geen verblinding op. De toegepaste leds zijn dimbaar, zodat de gebruiker het lichtniveau naar behoefte kan aanpassen.

De Agriled Blue-armatuur is voorzien van de gepatenteerde AL2007-reflector. De Agriled Blue is energiezuinig, zo meldt Agrilight, en heeft een lange levensduur. Vanwege dit duurzame karakter scoort de armatuur goed bij de Maatlat Duurzame Veehouderij.

Agrilight bv, Monster (Z-H),
• tel. (0174) 28 72 87
• e-mail: info@agrilight.nl
• internet: www.agrilight.nl

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.