Pluimveehouderij

Achtergrond 697 x bekeken

Vijzelsysteem Flex2009

Flex2009 is een modulair spiraaltransportsysteem dat voor elke praktijksituatie bij pluimvee en varkens slim samen te stellen valt.

Alle voeropnamestations van het Flex2009-systeem van VDL Agrotech en de VDL-buisvoedering hebben gelijke aansluitmaten, zodat de silobakken, trechters, deksels en Y-stukken op elkaar passen en wederzijds uitwisselbaar zijn. Essentiële voeropnamecomponenten zijn universeel toepasbaar, zoals het rvs-opnamestation en de draaibare lagerflens bij de vier flexdiameters (60, 75, 90 en 125 mm). Deze lagerflens met standaard lagerblok heeft drie standen voor de juiste positie van elke maat spiraalspan-as. Dankzij de universele toepasbaarheid is het aantal voorraadonderdelen sterk gereduceerd.

VDL Agrotech benadrukt dat het Flex2009-systeem duurzaam is: de meest gebruiksintensieve onderdelen zijn van rvs, de overige zijn thermisch verzinkt. Het Flex2009-systeem is snel en eenvoudig te installeren en inspectie en service vragen een minimale inspanning, zo meldt VDL Agrotech.

Het Flex2009-systeem is goed te combineren met het Bridex-buisvoersysteem voor vleeskuikenouderdieren dat VDL Agrotech op EuroTier in Hannover introduceerde.

VDL Agrotech
Eindhoven (N-B)
tel. (040) 292 55 00
e-mail: info@vdlagrotech.nl
internet: www.vdlagrotech.nl

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.