Pluimveehouderij

Achtergrond 1587 x bekeken

Roland Bronneberg

Pluimveedierenarts dr. Roland Bronneberg heeft in maart 2009 AviVet bv opgericht.

Met het bedrijf AviVet bv verleent Roland Bronneberg diergeneeskundige diensten, biedt hij oplossingen om ziekten in de legpluimveesector te bestrijden en te voorkomen, en voert hij (pluimvee)onderzoek uit. AviVet bv is gevestigd in Zeist.

Roland Bronneberg (41) werkte van 2002 tot vorig jaar bij pluimvee-entstoffenproducent Lohmann Animal Health en daarvoor vanaf 1997 als pluimveedierenarts bij Verbeek’s Broederij en Opfokbedrijven.

Naast zijn reguliere werk voerde Roland Bronneberg diverse onderzoeksprojecten uit en promoveerde hij aan de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht op 17 januari 2008 op zijn proefschrift Basic and applied aspects of female reproduction in farmed ostriches.

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.