Pluimveehouderij

Achtergrond 846 x bekeken

Palletstapelaar Super Geselle

De Super Geselle is een automatische palletstapelaar voor op het legbedrijf.

De automatische palletstapelaar Super Geselle ('superknecht') is interessant voor legbedrijven vanaf 50.000 hennen.

De Super Geselle wordt op de markt gebracht door Fiduco, het bedrijf van legpluimveehouder Ron Teeuwen. Hij ontwikkelde samen met enkele partners de automatische palletstapelaar omdat hij de bestaande machines erg duur vond.

De stapelrobot Super Geselle kan stapels kunststof eiertrays op pallets plaatsen met een capaciteit tot meer dan 250.000 eieren per uur. Het aantal palletplaatsen loopt van vier tot zes. Een optie is dat de Super Geselle zelf de lege pallets pakt. Bij gebruik van de Super Geselle als ontstapelaar op het pakstation ligt de maximumcapaciteit op 180.000 eieren per uur.

De eenvoudigste uitvoering van de Super Geselle kost €48.000.

Fiduco, Nederweert (L)
tel. (0495) 63 48 10
mobiel (06) 51 83 86 21
e-mail: fiduco@hetnet.nl
internet: www.fiduco.nl

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.