Pluimveehouderij

Achtergrond 1 reactie

Vrije vleeskuikens noteren gelijk

De noteringen voor zowel zware als lichte niet-contractgebonden vleeskuikens bleven vanavond onveranderd op 77 tot 79 cent per kilo op de pluimveebeurs in Barneveld. Het aanbod van vleeskuikens is deze week te groot voor een beperkt aantal slachtdagen. Daardoor schuiven er vleeskuikens door naar volgende week. De afzet van pluimveevlees loopt na de kerst moeilijker, omdat consumenten het dan wat rustiger aan doen met hun uitgaven. De basiscontractprijs blijft morgen echter nog onveranderd.

Eén reactie

  • no-profile-image

    Jan Pieter Bierema

    Sorry hoor Boerderij, maar deze opzet van de site vind ik helemaal niets. Iedere slachter moet je nu helemaal apart opzoeken en barneveld apart en dit apart en dat apart. Laat toch eens wat goed is goed en maak het niet ingewikkelder . Van verveling wordt de zaak weer op de kop gezet.
    Vorige week al zo'n blunder over de markt van uien en nou dit gedoe weer, ik kan het niet begrijpen.
    En dan iedere week Margreet Welink die tegen de boeren en hun manieren aanstoot, je wordt er gewoon niet goed van. Kommentaar is goed, maar elke week vallen er wel enkele regels in haar stukjes op waarin de nadruk ligt op negativisme. Denk er toch eens over na dat het klanten van jullie zijn die je bladen leest, men wordt er zat van.

Of registreer je om te kunnen reageren.