Pluimveehouderij

Achtergrond 387 x bekeken 3 reacties

Kippen vast door ingezakt dak

Het dak van een kippenbedrijf in Ureterp (Friesland) is vandaag bezweken onder de sneeuw.

Door het inzakken zitten achtduizend kippen vast. Volgens een woordvoerder van de brandweer zijn de kippen ongedeerd.

Een bedrijf is bezig met het sneeuwvrij maken van het dak. "Het is nu niet vertrouwd om naar binnen te gaan'', aldus de woordvoerder. Als het dak is ontdaan van de sneeuw probeert de brandweer de kippen te bevrijden.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  keutelboer

  Ga op een ver onbewoond eiland wonen . Daar heb je van niemand last en zeker niet van CDA .

 • no-profile-image

  even bij de les

  He Kareltje
  Dit verhaal ging niet over het CDA of over drachtige dieren... Volgens mij heb je gereageerd bij het verkeerde verhaal of ben jij ook al zo iemand waarbij "iets" nogal hoog zit en die onzin bij elk verhaal neer krabbelt...

 • no-profile-image

  Karel

  Wat zal hier veel geld uitgetrokken zijn voor het welzijn van de dieren! Of toch niet en gaat het weer uitsluitend om de eurootjes voor de fokker en is de fokker soms CDA-er? Dan weten we het wel! Die club met mensen die smult van de grootste wreedheden tegen dieren. De schandclub van Nederland die niets te ver gaat in het normloos afslachten van dieren. Zelfs gezonde drachtige dieren zijn voor die verzameling van wreedaards niet veilig. Wat moet er nog gebeuren voor we inzien dat het zo niet verder kan met de mens in relatie tot dieren?

Of registreer je om te kunnen reageren.