Pluimveehouderij

Achtergrond 366 x bekeken 1 reactie

Dick Twijnstra

D.S. (Dick) Twijnstra is op 3 november 2009 overleden na een kortstondige ziekte.

Dick Twijnstra trad in 1962 in dienst bij de GD Oost-Nederland in Zwolle en ging mee toen deze dienst opging in de (landelijke) Gezondheidsdienst voor Dieren. De eerste tien jaar werkte hij in het laboratorium, later ook in de buitendienst. De laatste tien jaar voor zijn vertrek in augustus 2001 werkte hij volledig in de buitendienst als hygiënist en klimaatdeskundige. Daarna bleef hij in de pluimveehouderij actief als zelfstandig consultant/klimaatdeskundige. \

Dick Twijnstra is op 7 november in zijn woonplaats Zwolle begraven. Hij werd 70 jaar.

Foto

Administrator

Eén reactie

 • no-profile-image

  E.J.de Boed

  Mijn condoleance aan de familie Twijnstra.
  Van af dat Dik bij de Gezondheidsdienst
  kwam,hebben wij heel veel aan elkaar gehad,de toewijding en kennis van Dik die hij overbracht,en altijd stond hij klaar als er moeilijkheden waren. Hij had ook een luisterend oor.Hij stond ook bij vele pluimveehouders en voorlichters hoog aangeschreven
  Met grote waardering , zal ik hem altijd blijven herinneren.
  Ik wens jullie veel sterkte toe
  Lies de Boed

Of registreer je om te kunnen reageren.