Pluimveehouderij

Achtergrond 1 reactie

Masja Lensing

Ir. Masja Lensing is sinds 1 juli 2009 onderzoeker pluimvee bij de afdeling Research and Development van Agrifirm in Meppel (Dr).

Masja Lensing (28) gaat bij Agrifirm vernieuwende producten en diensten ontwikkelen, alsook de voersamenstelling verbeteren en het assortiment verbreden. Verder gaat Masja Lensing onderzoek opzetten en uitvoeren betreffende voeder- en grondstofwaardering, productontwikkeling en mengvoertechnologie.

Voor haar indiensttreding bij de afdeling Research and Development van Agrifirm werkte Masja Lensing gedurende vier jaar bij Schothorst Feed Research in Lelystad. Daarvoor studeerde Masja Lensing Dierwetenschappen aan Wageningen UR.

Foto

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    Guus

    Masja, van harte gefeliciteerd met de nieuwe baan. Veel succes in Meppel!

Of registreer je om te kunnen reageren.