Pluimveehouderij

Achtergrond

Vencomatic.net

Begin 2009 lanceerde stalverancier Vencomatic de website www.vencomatic.net.

De website www.vencomatic.net geeft via videobeelden of een diashow een overzicht van elk van de systemen die stalsystemenleverancier Vencomatic op de markt brengt. In de video’s zijn pluimveehouders te zien die met de systemen werken. De beelden geven vervolgens een goede indruk hoe met de stalsystemen gewerkt wordt.

Marketingmanager Niels Geraerts legt uit: „Met deze nieuwe website hebben we een platform waarmee we alle producten die we in de praktijk leveren, kunnen laten zien. Pluimveehouders hebben zo de mogelijkheid de stallen met deze systemen digitaal te bezoeken.” De bedoeling is om regelmatig nieuwe video’s te plaatsen over nieuwe ontwikkelingen.

Foto

Dick Duindam

Of registreer je om te kunnen reageren.