Pluimveehouderij

Achtergrond 2153 x bekeken

Shovel Weidemann 3070 CX80 LP

Pluimveevangbedrijf Fa. M. v.d. Veen in Harkema heeft zijn derde Weidemann 3070 CX80 LP-shovel in gebruik genomen.

De aanduiding LP bij de Weidemann 3070 CX80 LP staat voor Low Profile, een laag gebouwde machine dus. Dat is samen met de grote compactheid van de shovel een groot voordeel bij het werken in pluimveestallen, zo meldt Weidemann.

Pluimveevangbedrijf Fa. M. v.d. Veen heeft diverse Weidemann-modellen in gebruik. Sommige draaien meer dan 2.000 uur per jaar. Lammert van der Veen van het pluimveevangbedrijf: „We zijn begonnen met een Weidemann 3002, een compacte sterke shovel, en als we bij klanten aankwamen met deze shovel, begon men te lachen, tot we ermee gingen werken.”

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.