Pluimveehouderij

Achtergrond 397 x bekeken

Plukon wint Industributietrofee 2009

Plukon Poultry heeft dinsdagavond 13 januari 2009 de Industributietrofee 2009 gewonnen.

De Industributietrofee is bedoeld voor de beste leverancier van de Nederlandse retail. Plukon-directeur Peter Poortinga nam de prijs in ontvangst in hotel Huis ter Duin in Noordwijk, tijdens het twintigste Industriebutie-diner. Peter Poortinga: „Onze medewerkers weten maar al te goed dat we de lat hoog hebben liggen, en ze zijn bereid nét dat ene stapje extra te doen voor de klant. Dat onze klanten dat op deze manier waarderen is een geweldige pluim waar het hele bedrijf trots op kan zijn.”

Het is de derde keer dat Plukon Poultry de Industributietrofee heeft gewonnen, eerder won de pluimveeverwerker in 2005 en 2008. De onderdelen waarop de Nederlandse retail haar toeleveranciers beoordeelde zijn supply chain management, accountmanagement en trade marketing. Op trade marketing en supply chain management is Plukon op de eerste plaats terechtgekomen en op accountmanagement op de vijfde plaats. Hierdoor is Plukon, met een eindscore van 7,98, net als vorig jaar als ‘overall’ winnaar uit de bus gekomen.

Plukon Poultry won ook in de eigen categorie vlees, vleeswaren, vis, salades en maaltijden en dat al voor de achtste keer achtereen.

De verkiezing gebeurt op basis van een onderzoek door EFMI Business School in opdracht van Foodmagazine, een uitgave van Reed Business.

Foto

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.