Pluimveehouderij

Achtergrond 1478 x bekeken

Moonen koopt Pluimveelaadbedrijf Someren

International Poultry Services (IPS) in Stramproy (L) heeft de Holding Avanos en dochteronderneming Pluimveelaad- en Entbedrijf Someren gekocht van Hamdi Gemril.

Dit zegt Vitor Moonen, directeur/mede-eigenaar van IPS, waarin de vleeskuikenlaadwerkzaamheden zijn ondergebracht van het overgenomen bedrijf en die van Moonen Dienstverlening bv, waarvan Moonen oprichter/eigenaar is. Hamdi Gemril bevestigt de verkoop van het vleeskuikenlaadbedrijf. Ook notaris Robert Simons van Van Hecke Houben & Rivierdael notarissen in Venlo bevestigt dit desgevraagd en zegt dat de aandelenoverdracht op 2 september heeft plaatsgevonden.
IPS gaat met Gemril Poultry Service, eigendom van de broers Hamdi en Rajmi Gemril, samenwerken bij het laden van uitgelegde hennen.
Eerder meldde Pluimveehouderij’ dat het trio Van den Boogaert Holding (van Frank van den Boogaert) in Weert, Logichamp (van Marco van Roij) in Weert en Waarenburg Holding in oprichting (van Joep van de Waarenburg) in Kessenich per 1 september Pluimveelaad- en Entbedrijf Someren hadden gekocht. Rahmi Gemril zei op die datum dat dit niet zo was. Van den Boogaert blijft erbij dat de drie kopers wel degelijk een koopovereenkomst hebben met Gemril.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.