Pluimveehouderij

Achtergrond 181 x bekeken

Week 32: slachtkippenprijs blijft steken

De slachtkippenprijzen zijn voor de tiende achtereenvolgende week ongewijzigd. Daarmee is het beeld inmiddels toch wel anders dan vorig jaar toen de slachtkippen een periode van stijgingen in de noteringen beleefden die duurde van week 30 t/m week 45. De notering van de bruine slachtkippen op Pluimveebeurs Barneveld ligt nu in week 32/2008 inmiddels 3 cent lager dan vorig jaar in dezelfde week (week 32/2007).

Vleeskuikenouderdieren

Het gelijk blijven van de noteringen voor de vleeskuikenouderdieren in deze week (week 32/2008) betekent dat ze verder zakken onder het niveau van vorig jaar. Vorig jaar rond deze tijd plusten de vleeskuikenouderdieren.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.