Pluimveehouderij

Achtergrond

Henk van de Brandhof

BPV-bestuurslid Henk van de Brandhof is voorlopig voorzitter van de leveranciersvereniging voor levering van uitgelegde biologische hennen.

Biologisch legpluimveehouder en BPV-bestuurslid Henk van de Brandhof uit Ederveen (Gld) is aangewezen als voorzitter van leveranciersvereniging ’biomeerwaarde kip’ bij de oprichting van deze vereniging op vrijdag 11 juli 2008. In de oprichtingsvergadering meldden zich uit de ongeveer twintig aanwezigen vijf aan als voorlopig bestuurslid. De initiatiefnemers van de leveranciersvereniging zijn Dutch Poultry Centre (DPC) in Barneveld en de Biologische Pluimveehouders Vereniging (BPV).

• Meer over de oprichting van leveranciersvereniging 'biomeerwaarde kip'

Foto

Albert Papenburg

Of registreer je om te kunnen reageren.