Pluimveehouderij

Achtergrond

Gerard Albers

Dr.ir. Gerard Albers is per 1 augustus 2008 directeur van Hendrix Genetics Research & Technology Centre van Hendrix Genetics.

Naast zijn benoeming als directeur van Hendrix Genetics Research & Technology Centre is Gerard Albers per 1 augustus 2008 lid van het Management Committee van het internationale fokbedrijf Hendrix Genetics in Boxmeer. Hij neemt de positie over van Servé Hermans die tijdelijk de directie voerde over het Research & Technology Centre en die per 1 augustus managing director is van ISA, de leghennenfokkerijdivisie van Hendrix Genetics.

Hendrix Genetics Research & Technology Centre

Het Hendrix Genetics Research & Technology Centre ondersteunt de fokkerijdivisies van Hendrix Genetics met kennis en technologie die gemeenschappelijk is voor alle diersoorten. De groep ontwikkelt en ondersteunt technieken op het gebied van de moleculaire genetica, kwantitatieve genetica, bio-informatica, reproductietechnologie en informatie-technologie voor fokprogramma’s. Het Reseach & Technology Centre werkt samen met belangrijke universiteiten, instituten en bedrijven wereldwijd.

Foto

Albert Papenburg

Of registreer je om te kunnen reageren.